Metall, metall, metall!

Idag är det dags för er att dra ut alla era smålådor med diverse metallgrejor. Min utmaning till er är att använda massor av metall på era layouter. Det kan vara bookplates, gem, öljetter, charms eller vad annat ni nu kan hitta på. Låt fantasin flöda fritt! Glöm inte sedan att maila mig din layout så får jag visa upp den här på sidan så andra får inspireras.

Här nedan ser ni ett exempel som jag gjort. Där fick jag utlopp och äntligen användning för en himla massa öljetter och brads som låg här och samlade damm. De fick helt enkelt bilda en del i titeln. Inte mindre än 37 bitar metall fick jag med. Hur många kan du får med?
I huvudet på en nioåring

Vill du sponsra?

Är du företagare och skulle vilja vara med och sponsra det kommande teamet med produkter eller till tävlingar så hör av dig till mig. Självklart gäller även det dig som är privatperson och känner att du har något som du vill bli av med.  :-D

Sök till teamet!

Jag vet att det finns många där ute som inte tror att de duger till att vara med i ett designteam. Jag har en nyhet till er - NI DUGER!!  :-)

Så ni som tvekar, sök i alla fall! Du har absolut inget att förlora på det, men du kan ha en himla massa TUR just den dagen. Jag kanske gillar det jag ser.  :-)

Sedan har det absolut ingen betydelse om du har scrappat i hundra år eller två veckor. Du behöver inte vara ett fullblodsproffs utan du får en chans att utvecklas under tiden.

Det kommer inte vara så att du behöver producera ett visst antal layouter per månad eller liknande. Vi vet alla att det finns ett liv utanför scrapvärlden och att det pockar på extra uppmärksamhet ibland. Jag vet det och kommer inte att hänga er för det.

Känner du tvekan inför att idéspruta utmaningar? Sök ändå men låt det framgå i ditt mail. Det kanske finns en annan som gärna ger utmaningar men som inte är redo att visa upp layouter? Det fixar sig!

Men kom ihåg det jag sa i början - NI DUGER!!  :-)


Designteam sökes!

Det är dags för Scraputmaningen att söka efter ett designteam. Jag söker efter några personer som kommer att få skapa layouter till de olika utmaningarna. Du ska även vara påhittig och hjälpa till att komma på nya bra utmaningar.

För att ansöka gör du så här:
Du skickar ett mail till
scraputmaningen@milly.se. I mailet berättar lite om dig själv och om du är med i några andra designteam, skickar med EN layout (500 pixlar) som bäst visar din stil. Dessutom vill jag att du ger exempel på tre roliga och bra utmaningar som du tycker skulle passa att erbjuda. Har du layouter upplagd någonstans på nätet så skicka gärna med en länk till ditt galleri.

Ansökningstiden går ut den 3/11.

Lycka till!  :-)


Bildinspiration #1

Här kommer den allra första utmaningen!

Den här gången är det en bild som inspirerade mig till att göra layouten nedan. Kanske kan den även inspirera dig? Du väljer själv vad det är du vill ta till dig. Det kanske är som i mitt fall hjärtat, men det kan lika gärna vara färgerna, placeringen eller citattecknen som du faller för. Eller kanske något helt annat poppar upp när du ser bilden. Sätt igång och skapa och så hoppas jag att du visar vad du gjort för oss!
Bildinspiration #1

Här är min layout från denna bild:
125899-2

Lycka till! Och du...sprid ordet till dina vänner!

Välkommen hit!

Vad kul att du har hittat hit till Scraputmaningen. Jag hoppas att du kommer trivas här på bloggen och du kommer få mängder av utmaningar för att göra din scrapping ännu roligare.

Jag som har dragit igång denna sida är Mamma Mu, eller Smarre som en del känner mig som. Jag älskar att scrappa och använder mig ofta av diverse utmaningar för att komma igång snabbt.

Jag kommer då och då lägga ut en ny utmaning för dig att inspireras av. Det kan vara teknikutmaningar, skisser, reklamannonser eller annat som känns passande just då. Sedan är det fritt fram för dig om du vill anta utmaningen eller inte. Det finns ingen tidsbegränsning utan se det här som ren och skär inspiration. Vill du visa upp något du har gjort utifrån utmaningarna så får du gärna maila maila layouten till mig eller lägga upp en länk i en kommentar. Tänk bara på om du mailar en layout att förminska bilden till ca 400 pixlar. Jag sitter på modem och det går så himla trögt om bilderna är alltför stora...  :-)

Nu kör vi igång det roliga! Och förresten, sprid ordet till dina kompisar!