Våra nya teammedlemmar!

Ja då har vi i teamet våndats tillräckligt över alla ansökningar vi fått som respons på vår designerjakt. Tänk att det finns så många talangfulla scrappare runt om i landet! Wow! TACK till er alla som sökt!!

Egentligen sökte vi en designer, men eftersom vi mitt i vår jakt fick ett uppdrag av Svensk Scrapbooking att sköta deras utmaningar så bestämde vi oss för att ta in TRE istället.

Därför vill vi nu presentera namnen på de tre vi valt ut denna gång. Det är (utan rangordning):
Heléne "Camasunary"
Meritxell "Meri"
Sophia "Fialia"

Ett stort GRATTIS till er tjejer och välkomna in i vårt glada gäng!

Skissutmaning #6

Den här gången utmanar Peterlina oss med en härlig skiss som vi hoppas att även ni gillar. Använder du skissen så skicka gärna in och visa oss. scraputmaningen@milly.se

Här är skissen:
image327

och här kommer några layouter från teamet där de har utgått från skissen:

Kicki (pickos)
image328

Evelina (maskrosfjun)
image329

Anna-Carin
image330

Så, nu är det upp till er att leka med skissen!

Lycka till!

Ha nytta av din lokala FÄRG-butik

Vi tycker ju mycket om färg vi som klipper och klistrar och söker ständigt nya källor till inspiration och uppslag. Då ska man inte hoppa över lokala affärer såsom färgaffären vilket kan vara minst lika bra som en scrapbookingbutik vilka inte alla har i sin hemby/stad/håla/ort.
Här kommer gamla beprövade och några förhoppningsvis nya tips för dig. Passar både för färgfegisar och karnevalfärgläggare.

FÄRGKARTOR

Väldigt praktiska att ta hem om man ska komma överens om kulören på köksväggen men kan även vara till nytta i pysselvrån. I min lokala handel hittade jag denna från ALCRO med runda färgpluttar. Perfekt. Kul att titta på och snygga färgkombos att inspireras av. 

image324


FÄRGPROVER

De små söta remsorna med tre ? fem kulörer brukar jag snatta då jag handlar färg och använda som inspiration och som bitar på kort. De är bra att stansa ut saker ur tex. blad i flera olika gröna nyanser på ett kick utan att behöva sabba flera stora ark.

Det finns även A6 stora ark med färgprover av en kulör. Har tidigare bara sett den från ett företag men nu har fler och fler börjat göra de större varianterna också. Då kan man ha dem som kortbas istället för att bara stansa ut eller ha som dekoration. Den senaste varianten är att ha runda perforerade bitar i provbiten så man kan peta loss en cirkel och det kan ju vara behändigt om man inte har en cirkelstans i den storleken? 
image325 


TAPETPROVER

Ja denna grej är nog väl använd numera av pysslare. Det vill säga att be om gamla kataloger med tapetprover är ett billigt och superkul sätt att få både inspiration och material. Här har jag klippt ut en baddjörn från en bård och monterat med 3-d pluttar på en annan bit tapet. Tapeterna har ofta bra mönster att härma eller olika färgkombinationer att ta upp. 

image326 

Den enda nackdelen är väl att det inte går att garantera att varken tapeter eller färgprover är syratfria så om det är mycket viktigt för dig så är dock inspirationen helt riskfri att använda...

Vi avslöjar en hemlis!

image323Idag ska vi avslöja en hemlis för er! Scraputmaningens designteam har fått uppdraget att ta hand om utmaningarna på Svensk Scrapbooking. Självklart antar vi den utmaningen och vi tycker att det ska bli jätteroligt att samarbeta med ett så trevligt forum.

Scraputmaningens blogg kommer fortsätta precis som vanligt men ni kommer också träffa på designteamet och massor av härliga utmaningar även på Svensk Scrapbooking. Vi hoppas att ni kommer att inspireras och vilja vara med på våra utmaningar där som här.

Många vårhälsningar från Designteamet

Scrappa om ett namn

Namn, ja det är ju något som vi alla har mer eller mindre av. :-)
Vad betyder ditt namn? Barnens? Partnerns? Hur kom det sig att personen fick just det namnet? Hur är det med smeknamn - är det kul eller hemskt? Du kanske kan skapa en namndikt och ha på en layout. Vad du än väljer så är namnet en viktig del av personligheten och självklart ska även en sån grej scrappas om! Vi utmanar dig att skapa en layout som handlar om namn på något sätt.

Johanna (silwerstar) har skrivit om dottern Julias alla namn.
image316

Camilla (floweret) har gjort en layout om hur hennes nätnamn floweret uppkom.
image321

Vi kör en favorit i repris med Evelinas (maskrosfjuns) presentationslayout som handlade just om hennes namn. Tänk vad romantiskt att ha fått sitt namn från sin pappas favoritsång. :-)
image315

Sedan visar Marie (Smarre) en annan variant man kan göra med namnet. Hon har gjort ett minialbum där varje flik består av en bokstav i namnet. En del av er kanske har sett det på hennes blogg förut men för andra är det kanske nytt.
image319

image320

Inspireras av en reklamannons

Denna gång har vi tänkt inspirera er med hjälp av en reklamannons. Det är en annons som har stor potential för en layout. Vi utmanar dig att fundera lite på den och sedan skapa en layout. Skicka gärna in och visa oss! scraputmaningen@milly.se
image311

Marie (Smarre) bestämde sig för att måla lite med svart färg till botten på ett khakigrönt papper och sedan riva ett foto i bitar för att imitera de rivna skalbitarna. Sydde med ett regnbågsgarn runt om, dit med ett naturfärgat band och en blomma från ett tyg.
image312

Camilla (floweret) valde att ha fotot mitt på sidan och ha dekorationer i diagonala hörn som reklambilden. Fotot är inte svartvitt men kan se ut som det då den dagen var rätt grå, bara sonens gröna mössa ger lite färg.
image313

Kicki (pickos) har gjort den tredje varianten av annonsen och det blev en färgglad huller-om-buller layout.
image314

Nu är det ER tur! Lycka till!

ScrapJacked #6

Då var det måndag igen och en ny vecka sätter fart. Hoppas att ni alla har haft en härlig helg för nu tutar och kör vi vidare med en ny ScrapJacked Sweden!!

Vem kan det vara vi har scrapjackat idag? Ja det ni.... :-)
Vi hittade en layout som var långt ifrån de freestyliga många av oss dras till. En layout som är fin, enkel och avskalad men som öppnar upp för många möjligheter.

image305
Fialia - du har blivit ScrapJacked!!

Vår utmaning till er är att ni gör en version av denna layout av Fialia och skickar in till oss före söndag. Du har då chansen att bli den lyckliga som får visa upp sin layout här på bloggen.
scraputmaningen@milly.se

Här får ni se hur teamet har använt Fialias layout:

Evelina (maskrosfjun): Jag inspirerades av de snedställda fotona och den mönstrade pappersremsan på vänster sida. Jag la dock min i mitten och på vertikalen istället.
image306

Anna-Carin: Jag inspirerades av placeringen av fotona. Fialia har bara använt ett mönsterpapper, vilket jag också gjorde. Hon har jobbat fint med att plocka upp färger från fotona, och det blev också i mitt fall.
image307

Camilla (floweret):
image308

Jenny:
image309

Kicki: Jag inspirerades av enkelheten, remsan med mönstrat papper, fotonas placering, fotomattorna och titelns placering
image310

Veckans insända bidrag

Då var det dags igen för ett urval av veckans insända bidrag. TACK för alla fina layouter vi får se! Helst av allt skulle vi vilja visa upp alla!

Först ut är en layout där man skulle scrappa om ett föremål. Här kommer Jeanette som har dokumenterat sin härliga Musse Pigg samling.
image300
image301

Sedan har vi Maritha/dilorf med sin härliga digitala sida till annonsutmaningen:
image302

Sist men inte minst visar vi upp Cattis sida från ScrapJacked
image303

Ni har fortfarande några timmar kvar till att söka till vårt designteam!

Glöm inte heller bort att kolla in i morgon då vi utser ett nytt offer för ScrapJacked Sweden!
image304


Gör kort inspirerat av layouter

Idag visar vi vilken kul idé det är att använda ett upplägg för en layout till ett kort!
Här nedan får ni se några kort som
Åsa Carlsson har gjort baserade på Anna (morfens) layouter.

Det här kortet....
image294

är baserat på denna layout:
image295

Detta kort...
image296

är baserat på denna layout:
image297

Detta kort...
image298

är baserat på denna layout:
image299

Visst ser ni likheterna? Nu utmanar vi dig att plocka fram en lämplig layout eller använd Annas här ovan och försök göra ett kort med liknande upplägg! Passar väl bra till alla påskkort som skickas nu framöver. Skicka gärna in ett foto på ditt kort och visa oss. scraputmaningen@milly.se

Tack Åsa för att vi fick visa dina fina kort!

Har ni sett de nya Bazzillerna?

Ny struktur och nya färger hos Bazzill .

Den nya strukturen heter Smoothie och beskriver både strukturen och namnen, Den är alltså helt slät och har namn efter smaskiga saker som går att dricka.

Pie: Blueberry Pie, Wildberry Pie, Loganberry Pie, Huckleberry Pie 
image283 

Breeze: Ocean Breeze, Tropical Breeze, Caribbean Breeze, Island Breeze 
image284

Cream: Walnut Cream, Almond Cream, Chocolate Cream, Carob Cream 
image285

Sensation: Guava Sensation, Watermelon Sensation, Berry Sensation, Currant Sensation 
image286

Swirl: Coconut Swirl, Fig Swirl, Date Swirl, Blackberry Swirl 
image287

Splash: Strawberry Splash, Raspberry Splash, Cherry Splash, Pomegranate Splash 
image288

Blast: Papaya Blast, Marmalade Blast, Tangelo Blast, Tangerine Blast 
image289

Bliss: Banana Bliss, Grapefruit Bliss, Lemon Bliss, Pineapple Bliss 
image290

Crush: Pear Crush, Apple Crush, Lime Crush, Kiwi Crush 
image291

Delight: sparkleberry Delight, Plum Delight, Grape Delight, Boysenberry Delight 
image293

Och som grädde på moset eller extra glamour, kommer ytterligare färger till den glammiga Blingstrukturen. Inom varje spot finns nu 4 papper 
image282 
Färgerna är (från vänster till höger):
Strawberry Daquiri som kompletterar Diva
Diamond (Black tie bling)
High Heels (Red carpet)
Sunset (Tootsie)
Celebrity (Bling)
Emerald City (Bank roll)
PuppyLove (Flirty)
CrystalBlue (Blue eyes)
Handsome (Prince Charming)
FlatBroke (Sugar Daddy)

Så många material som möjligt

Idag är det Evelina (maskrosfjun) som utmanar er att använda så mycket material som möjligt på din layout. Evelina hade en bild från en scrapträff och ville få fram hur mycket saker det är vi egentligen bär med oss.
så hon valde att använda så mycket olika material som möjligt och sedan även markera detta genom att skriva vad det var. Visst blev det läckert?
image281

Annonsutmaning

Nu är det dags att inspireras av en härlig reklamannons! Hur kan du använda denna? Kanske fokusera på att få in flera fotografier på din layout eller mycket text? Eller kanske är det färgkombinationen du gillar? Valet är helt ditt och vi vill gärna se hur just du inspireras! Maila ditt bidrag till scraputmaningen@milly.se !

image277

Se hur våra designers har inspirerats av reklamannonsen

Anna (morfen)
image279

Anna-Carin (anaber)
image278

Emilia
image280

Scrappa dina föremål

De flesta scrappare har för vana att antingen skapa layouter som handlar om människor, djur, händelser och lite känslor. Men många glömmer bort alla föremål som ständigt finns runt omkring dem. Favoritsakerna, arvegodset, boendet, den vackra tavlan på väggen och så vidare. Vår utmaning denna gång är att ni ska scrappa dessa saker ni runt om er, vare sig ni gillar dem eller inte. Alla grejor har en egen historia att berätta. När ni ser de layouter några ur teamet har skapat förstår ni vad jag menar. :-)

Vi vill gärna visa upp era fina layouter så fortsätt att skicka in dem till
scraputmaningen@milly.se och helst före söndag, men det går självklart bra även efter det!

Här kommer Evelina (maskrosfjun) med en layout om lampan hon gjorde om för inte så länge sedan.
image274

Camilla (floweret) har gjort en layout om och med sina id-kort genom tiderna. Tänk vad roligt att ha kvar!

image276

Anna (morfen) har ett alldeles speciellt förhållande till utedass och självklart ska sånt förevigas också!
image276

Vad har du där hemma som är värt att dokumentera?


ScrapJacked #5

125899-209
Då var det dags igen! Teamet har varit ute på jakt och utsett ett nytt offer för ScrapJacked Sweden.
Glöm inte bort att du kan tipsa oss om vem du skulle vilja se som offer framöver. :-)
scraputmaningen@milly.se

Okej, huvan åker av och vi avslöjar denna layout:
image268
Anna - augusti_73 du har blivit ScrapJacked!!

Sedan kommer teamets versioner av Annas layout.
Evelina (maskrosfjun)
image271

Camilla (floweret)
image270

Anna K
image269

Kicki (pickos)
image272

Johanna (silwerstar)
image273

Skicka gärna in din version också till scraputmaningen@milly.se Då har du chans att bli utvald när vi visar upp insända bidrag på söndag.

Ett urval av veckans insända bidrag

Då var det dags igen att ladda upp ett urval av de underbara layouter som ni skickar in till oss. TACK till er allihopa!

Först ut blir ScrapJacked #4 där vi visar upp Ethels härliga tolkning av Mikaelas layout.
image264

Sedan visar vi ett bidrag från färgutmaningen och det är Emma Sonesson (emso) som har gjort den:
image266

Och sist ett bidrag från skiss #5 som Maria Wanderoy Bjelvenmark (allas vår Cards of Maria) har inspirerats fritt av:
image265

Sedan vill vi bara påminna om att tiden snart är ute för att skicka in ansökningar om en plats i vårt designteam. Läs mer om det
här. Vi tar gärna emot både vanliga och digitala scrappare!

Imorgon är det måndag igen och det innebär att ett nytt offer för ScrapJacked Sweden kommer att utses. Vem det blir? Ja det får ni allt vänta med tills imorrn!
125899-209

Ska vi byta grejor med varandra ?

Här kommer det sista exemplet på när teamet bytte material med varandra. Den här gången är det Anna som visar upp sitt resultat skapat med material hon fått från Kicki (pickos):
image262

Och här är den härliga layout hon skapade med materialet:
image263

Vem kan du byta grejor med? 


Skissutmaning #5

Anna utmanar er den här veckan också med en egen skiss, men denna gång till en enkel-LO.
Skapar ni något utifrån skissen så vill vi gärna få titta och kanske publicera ditt bidrag i bloggen.
Mejla oss din layout, kort eller altered till scraputmaningen@milly.se

image261


Här ser ni hur Anna själv har använt sin skiss till en härlig layout om vovven Milla ute i det gröna:
image258

Och här ser ni hur Marie (Smarre) har tolkat skissen, cirklar istället för rutor - det visar på också att man inte behöver styras alltför mycket av en skiss utan hitta inspiration och låta fantasin sköta resten.
image259

Till sist är det Johanna (Silwerstar) som har tolkat skissen fritt och gjort den till sin så att den funkar med hennes stil:
image260

Färgutmaning: rosa/orange/grön

Nu när våren närmar sig med stora kliv (iaf nere i Sthlm) så passar det väl utmärkt med en färgutmaning med glada, klatchiga färger? Dyk ner i pappersförrådet och bland dekorationerna och se vad du hittar i färgerna: rosa, orange och grönt. Mejla oss gärna din variant! scraputmaningen@milly.se

Först Annas (morfen) bidrag
image245


Sen kommer Anna-Carin (anaber):
image244


Och sist kommer Johannas (silwerstar) härliga:
image249

Ska vi byta grejor med varandra ?

Här kommer nästa visning av när teamet bytte grejor med varandra. Den här gången är det Kicki (pickos) som har fått material av Evelina (maskrosfjun).

Först en bild på materialet:

image246

Sedan det färdiga resultatet med tillägg av cardstock, dymo, fluid chalk, brads och svart penna

image247

och till sist ett kort av det som blev över

image248

Pysselvänner, utmana varandra med såna här byten av material och tipsa oss gärna om andra varianter!
Mejla gärna till scraputmaningen@milly.se


ScrapJacked #4

125899-209
Tänk att vi redan är inne på vår fjärde ScrapJacked! Det är såå roligt och vi har fått jättemycket positiva kommentarer som gör att det blir ännu roligare för oss. :-)

Den här gången har vi valt ut ett offer med en layout som tog oss med storm under vårt utmaningsRALLY vi hade i slutet av februari. Vi i teamet har gjort våra versioner av denna layout och nu utmanar vi er andra att göra det också! Vill du visa upp den här på bloggen så skicka den så vi har den före söndag.
scraputmaningen@milly.se

Woohoo!! Mikaela Rudhner - du har blivit ScrapJacked!!
image237

Här kommer teamets layouter:

Johanna/silwerstar
image238

Kicki/pickos

image239

Marie/Smarre
image240

Evelina/maskrosfjun

image241


Är DU vår nya designer?

Moma har tyvärr lämnat teamet men därför vill vi välkomna en ny medlem i gänget.
Är DU vår nya designer?

Är du en passionerad scrappare?
Är du påhittig när det gäller utmaningar?
Är du intresserad av nyheter och trender och skulle tycka om att skriva om det?
Då är du den vi söker!

Mejla oss en liten presentation om dig själv, skicka gärna länk till blogg, hemsida eller galleri, skicka också med en layout som bäst visar din stil (500 pixlar).
Skriv också en lista på tre trender som du tror kommer starkt under våren/sommaren.
Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 25/3.
scraputmaningen@milly.se

Med vänlig hälsning,
Scraputmaningens designteam

Läsarbidrag till ScrapJacked #3

Idag är det söndag och det är dags att ladda upp lite insända bidrag till ScrapJacked #3.
Vi kunde inte nöja oss med en layout denna gång utan det blev inte mindre än TRE styckna vi visar upp. Tack till alla som skickat in! Nästa gång kanske det är din tur att lottas fram.  :-)

Först ut är Maritha Frölid:
image233

Sedan har vi Maria Broman:
image236

Sist men inte minst Mari Rosenqvist
image234

TACK tjejer för att vi får visa upp era fina bidrag!

125899-209
Ja imorgon är det dags att utse ett nytt offer! Vem det blir? Ja det är en hemlis så här långt. Men titta in imorgon så får du se....kanske är det DU!!


Ska vi byta grejor med varandra ?

Här kommer ytterligare ett exempel på hur det har gått när vi i teamet har bytt grejor med varandra. Den här gången är det Anna K som har skickat lite material till Anna/morfen.
Först en bild på materialet:
image231

Sedan en bild på den tuffa layout som Anna (morfen) skapade. Visst blev det läckert?

image232

Vem kan du byta grejor med? Ett perfekt sätt att byta ut sådant man inte längre känner för mot något roligare. Ditt skräp är kanske någon annans skatt! Så nästa gång du träffar en annan scrappare - passa på att byta grejor med varandra!

Skissutmaning #4

Den här veckan är det vår egen Anna som utmanar er med en skiss till en dubbel layout.
Det finns några krav med:
¤ 3 foton
¤ 2 olika mönstrade papper
¤ minst ett band

Sätt igång och testa skissen! Den har hur många möjligheter som helst.  :-)
image226

Här ser ni hur Anna själv har använt sin skiss till en enkel men härlig bröllopslayout.
image227

Klicka på de små för att se varje sida större.


Och här ser ni hur Marie (Smarre) har omvandlat skissen för att göra en enkellayout men ändå hållit sig till de andra kraven och skissens upplägg i stort.
image228


Nostalgitripp - rutornas återkomst!

Ni som har scrappat ett antal år, kommer ni ihåg de där förbenade rutorna med så konstigt namn att vi nästan fick gå en kurs för att lära oss uttala det - serendipity rutor? Små rutor som gjordes genom att man dekorerade ett större ark hej vilt och sedan skar rutor av arket och limmade upp på en enfärgad lite större ruta som ram. Det var i den vevan fyrkantsstansen fick sitt genombrott. Var man lite extra vågad så gjorde man samma fast i cirkelform. Det var jättetufft då!  :-)

Sedan gissar jag att ni även känner till ATC's många av er. Små kort som dekoreras vackert, ibland efter ett speciellt tema och så byter man med andra som håller på.

Vart vill jag nu komma med serendipity och ATC's? Jo de har gått och parat sig och resultatet har blivit ART SQUARES! Rutor 1x1" stora. De är kanske inte dagsfärska i nyhet men väl värda att kolla in och kanske inspireras av för det finns massor av läckra! Precis som de gamla serendipityrutorna skulle även dessa rutor göra sig väldigt bra på scrapsidor.  :-)
image225
Kolla in
Lia's galleri för fler härliga rutor!

image224


Kolla vår nya logga!

ÄNTLIGEN är den uppe vår nya supertjusiga logga som Tette har gjort till oss! Visst är den inspirerande och vårkänslorna bara flödar!

TACK Tette!!

Damma av dina grejor!

Ja just det! Du har säkert massor av hyllvärmare bland dina scrapprylar. Saker som du trodde att du ville ha, köpte och sen aldrig använder.... Känner du igen dig? Ja, vi skulle tro det... :-)
Peterlina utmanar er den här gången att damma av de där prylarna och använd dem på en layout. Det kommer kännas mycket bättre sedan när du verkligen använt dem. :-)
När du sedan har gjort en sån layout så mailar du den till oss så vi får visa hur duktig du är!
scraputmaningen@milly.se

Här kommer några exempel på hur teamet har grävt i sina gömmor:

Peterlina har använt upp massor av blommor som fanns liggandes.
image221

Marie/Smarre har använt garn, en svart ram, gammalt pappersspill, en oanvänd orange penna och ett minst fyra år gammalt foto på fåren.
B?b?

Emilia har hittat ett papper som legat länge, samt loopy brads och fotohörn som hon aldrig brukar använda.
image222

Ska vi byta grejor med varandra ?

Här kommer ytterligare en variant av teamets materialbyte. Den här gången är det Anna/morfen som har skickat detta material till Marie/Smarre.
image220


Och här är då layouten som Marie gjorde.
Det här var hur kul som helst! Testa med någon kamrat!  :-)

image219


ScrapJacked #3

Äntligen måndag igen och det är dags för oss i teamet att avslöja vem denna veckas offer för ScrapJacked Sweden är.

Vi har fått många positiva och glada kommentarer som berättar hur kul ni tycker att det här är. Det gör oss jätteglada! Vi blev till och med uppmärksammade från originalet
ScrapJacked och det har kommit besökare till oss från ställen vi aldrig kunnat drömma om! Helskoj!!

Nåja, nu är det dags att ta bort manteln från vårt offer och visa upp henne i all sin glans. För några dagar sedan blev hon liftad av Jenny på SWE scrapbook och det bekräftade för oss ännu mera att vi hade gjort ett bra val. :-)
Som vanligt har vi valt ut en layout och sedan gjort våra egna versioner av den. Vi utmanar DIG att göra detsamma och sedan skicka in till oss så vi får visa upp ett urval här på bloggen på söndag. scraputmaningen@milly.se

Ethel, du har blivit ScrapJacked!!
ethel

Här kommer teamets layouter:

Johanna/silwerstar
silwer

Anna-Carin
image212

Kicki
image213

Marie/Smarre
marie

Evelina/maskrosfjun
maskrosfjun

Jenny_Li
image216

Anna/morfen
image218

Emilia
emilia

Läsarbidrag godisskålen

Här kommer ett bidrag till utmaningen om att inspireras från en godisskål. Det är Petra Örhberg som blev inspirerad och gjorde en härligt färgglad layout. Notera hur hon valde att gestalta fågeln på krukan genom rosetten i hörnet. Härligt och vilken sötnos på bilden! TACK Petra!
petra ?rhberg

Läsarbidrag ScrapJacked #2

Vi har valt ut ett bidrag som ni har skickat oss för ScrapJacked Sweden. Det här är Katja Eklund som har inspirerats av Ellison. Kolla in minen!  :-)
TACK Katja och er andra som har skickat in era härliga tolkningar! katjaeklund

Spaningen efter nya offer går vidare och imorgon måndag kommer ett nytt offer att utses! Vem blir det???
Vi ska ge dig ett tips......psst, det är DU!  :-)
125899-209


Ska vi byta grejor med varandra?

Här kommer ytterligare ett bidrag från när vi i teamet skickade lite material till varandra och skapade en layout utifrån det. Den här gången är det Mikaela/Mikla73 som har fått material från Anna-Carin/anaber

Först en bild på materialet:
image205

Och såhär blev resultatet:
image206

Prova gärna scrapkompisar emellan - det är en jättekul utmaning!

Inspireras av godis

Har ni sett filmen Love actually? En helt underbart charmig film med budskapet att kärlek finns runt om oss - överallt. Precis så är det med inspiration! Vart du än tittar kan du hitta inspiration bara du har inspirationsglasögonen på dig. Den här veckans utmaning till er är att inspireras av denna godisskål. Några av tjejerna i teamet har använt den som bas för sina layouter. Testa du också! :-)
125899-201
Anna-Carin
125899-202

Kicki/Pickos
pickos

Evelina/maskrosfjun
maskrosfjun

Sedan vill vi passa på att visa upp en layout som gjordes till helgens RALLY av duktiga ÅsaF. Den passar så himla bra till den här utmaningen! Kolla in färgerna och formerna. Den är som hämtad från godisskålen ovan! Visst håller ni med?
asaf

Trassel idag

Det var meningen att ni skulle få en ny utmaning idag, men Blogg verkar inte riktigt vara med oss för det går inte att ladda upp några bilder....

Vi provar fler gånger under dagen och går det inte så får ni den imorrn för till dess måste de väl ha hunnit lösa problemet.  :-)

Tills vidare får ni en
länk till en tjej som gör väldigt mycket fint att inspireras av!


Ni får utnyttja tiden till att scrappa istället för att kolla in bloggar!  :-)