Ut med det gamla och in med det nya!

Hej!
Nu är Scraputmaningens lilla semester slut, en välbehövlig semester för flera av oss.  Under tiden har det pågått en svår diskussion oss i teamet emellan. Då livet har förändrats för många av oss (barn, jobb, andra dt-uppdrag, m.m.) sedan uppstarten för snart två år sedan har det blivit mindre engagemang kvar för Scraputmaningen och många designmedlemmar har valt att tacka för sig. Vi är dock några stycken kvar som har inspiration att driva bloggen vidare men det kommer att bli i en lite annorlunda form än tidigare. Istället för att ha flera utmaningar per vecka kommer vi nu ha endast en utmaning. Den utmaningen, som ni antagligen känner igen, kommer att bestå av en "salig blandning" av scrapprylar som ska användas på ditt alster.


Hoppas ni känner er taggade att hänga på!


Som sista utmaning från gamla Scraputmaningen kommer vi under några dagar att visa alster som vi gjort genom att byta material. Varje medlem har satt ihop ett kit bestående av:


Två Bazzill
Tre mönstrade
Nån journalinggrej
Dekorationer som matchar


Kitet har sedan skickats till en annan person i temat som har skapat med det. Det har varit en rolig utmaning som vi varmt kan rekommendera. Kanske har du en scrapkompis som vill byta kit eller så kanske du kan sätta ihop ett kit till dig själv att arbeta med.


Först ur har vi Linda/Gulligullan som har skapat med ett kit från Evelina/Maskrosfjun:

Sophia/Fialia har skapat med ett kit från Karin/Kakan

Camilla E har skapat med ett kit från Sophia/Fialia

/Scraputmaningen genom Karin/Kakan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback