Information om DT-platserna

Eftersom flera har frågat så tänkte vi berätta lite mer om hur vårt designteam fungerar.

Jag (Smarre) som har startat denna blogg har själv tre barn mellan 3-10 år, man, hus, djur och allt annat som hör livet till. Jag är väl medveten om att livet ställer stora krav emellanåt och att man då kanske inte har så mycket tid och ork att ägna åt scrapping. Därför är vi många i teamet så att vi kan täcka upp för varandra dessa gånger. Det gör att man inte behöver ha dåligt samvete och oroa sig för att man inte hunnit scrappa för teamet när man istället kanske behöver ligga och vila för att bli frisk eller ta hand om familjen. Hos Scraputmaningen finns därför inget fast antal layouter man ska skapa varje månad eller liknande. Vi gör det vi kan och det vi har lust med helt enkelt. Ibland kanske det blir så gott som varje utmaning och ibland kanske det inte blir någon alls. Det är helt okej! Det är även helt okej att tolka utmaningen precis som man vill. Det innebär att ibland kanske det blir ett kort, ibland kanske en canvas, ett helt minialbum, en ask eller något annat av din tolkning. Det är helt fria händer såvida inte utmaningen går ut på att göra något speciellt givet.

När det gäller att komma på utmaningar så hjälps vi alla åt. Vi bollar idéer med varandra och alla är delaktiga och får tycka till.

Så det är egentligen inte så stora krav mer än att vi tillsammans ska ha roligt och inspirera andra med vår kreativitet.

Det spelar inte heller någon roll om du har scrappat massor av år eller är nybörjare. Vi utvecklas på resans gång och alla stilar är intressanta. Ju större bredd vi i teamet har, desto fler kan vi inspirera.

Hur ansöker du då?
Skriv en presentation av dig själv och berätta varför vi ska välja just dig. Vad brinner du för när det gäller scrappandet? Vad kan du tillföra oss i teamet? Tillsammans med presentationen skickar du ungefär TRE av dina bästa layouter och gärna något annat roligt projekt som du har gjort (detta kan vara kort, canvas, något altrat eller annat kul). Tänk på att layouterna får vara max 500 pixlar stora. Har du layouter någonstans på nätet så skicka gärna med en länk dit också. 

Din ansökan vill vi ha senast fredag 21/9. Adressen du skickar till är denna:  
scraputmaningen@milly.se  

Har du fler frågor så maila oss!

Kommentarer
Postat av: Lilla katt

jag har en till fråga, hur många DT's söker ni? =)

2007-09-16 @ 21:48:31
Postat av: Linda

Nar lagger ni ut vinnarna i metalimotavlingarna? NYFIS

Postat av: Smarre

Eftersom vi sade hej då till tre styckna så söker vi allt mellan 1-3
:-)

2007-09-20 @ 08:57:40
URL: http://mariekarlsson.blogg.se
Postat av: Jovanja

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2010-02-22 @ 08:26:36
URL: http://jovanja.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback