Sätt fart på ditt skrivande

Idag inleder vi våra nya torsdagar som kommer att handla om själva skrivandet på layouterna. Många dokumenterar alldeles för lite och det är sååå synd för kommande generationer. Man säger visserligen att ett foto betyder mer än 1000 ord - men bara om du redan känner orden. Har man inte dem blir den där fantastiska layouten rätt intetsägande för de flesta andra som kommer att titta på layouten... Därför tänker vi hjälpa dig lite på traven och se till att du får fart på ditt skrivande!

Idag är det dags att ta reda på vad andra tycker och tänker om dig själv. Låt din make, vän, ditt barn, din mamma eller någon annan berätta om dig på din LO!  Vem är DU enligt henne/honom och vad förknippas med dig? Skriv ner det, eller låt den som tycker skriva ner det och sedan scrappar du. Själva utformningen kan du göra på många olika sätt. Utmaningen pågår till lördag 30/6 och du skickar som vanligt dina layouter till
[email protected]

Här får du se tre exempel från teamet:

Anna förevigade ett brev hon fått av en vän:
image754

Pia lät sina övriga personligheter tala:
image755

Johanna / silwerstar fick ett kärleksbrev som hon scrappade:
image756

Lycka till!!

Kommentarer
Postat av: Morfen

Åh, det här gillar jag! Kommer kika in varenda torsdag (minst). För mig är journalingen jätteviktig och visst kan det vara kul att få lite nya infallsvinklar och göra det lite roligare för sig själv än att bara skriva saker rakt upp och ner.

Postat av: Erlandeira

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2009-09-16 @ 10:14:54
URL: http://erlandeira.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback