Testa det nya formatet

Ni har väl inte missat den nya trenden att scrappa i halvformatet 6x12 eller 12x6? Det går snabbt och enkelt att göra färdigt en sida och resultatet blir underbart. Idag utmanar vi dig att våga testa! Om du låter layouten vara stående eller liggande spelar ingen roll alls. Du har till och med lördag 8/9 på dig att skicka ditt bidrag till [email protected]. Glöm inte skriva vilken utmaning det gäller.

Här ska du få se ett antal layouter från vårt härliga team.

Meritxell gjorde denna efter en skiss från webmosterhelene. Rubriken lyder "Du och dina klänningar" och handlar om alla klänningar Laia har fått sedan hon föddes.
image1127

Johanna/silwerstar
image1128

Karolina/peterlina
image1129

Sofie/fiffi
image1130

Camilla/floweret
image1131

Emilia
image1132

Sophia/fialia
image1133

Heléne
gjorde ett clearalbum i denna storlek
image1134

detaljbild
image1135

Lycka till och trevlig helg på er!

****************************************************************************************************************************
OBS! Du missar väl inte våra tävlingar som vi presenterat den senaste veckan? Du har chans att vinna scrapprylar från Doodlebug, Heidi Swapp eller Autumn Leaves.

Sedan vill vi tipsa dig om att veckan som kommer blir ett eldorado för dig som gillar skisser! Hela teamet har fått skissmani och det smittar som tusan!
****************************************************************************************************************************

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det ser jättekul ut med det här avlånga formatet. Finns det album i det här formatet eller hur förvarar ni era alster?
Blir alltid inspirerad här men får för det mesta inte till nåt ;-)

Postat av: Heléne

Ja! Det finns album i det här formatet; både i liggande och stående format! Kul att vi inspirerar, nu väntar vi bara på att du ska få till nåt att skicka in! ;-)

2007-09-04 @ 08:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback