Vi firar Världsboksdagen!

Igår var det världsboksdagen och det vill även vi på Scraputmaningen fira förstås även om det är en dag försenat. De flesta av oss har någon sorts förhållande till böcker. Antingen älskar man att läsa och slukar bok efter bok eller så kanske man inte alls känner för det. Man kanske är en sån som enbart gillar faktaböcker eller enbart kärleksromaner. Vilket som så finns det mycket att scrappa om böcker och det är självklart dagens utmaning till er! Vi vill se härliga layouter som handlar om böcker eller att läsa (eller att inte läsa) eller vilken vinkling du nu kan hitta på. Minska bilderna till 500 pixlar och skicka dem till oss på bidrag@milly.se 

Här får du se vad Meritxell har gjort om sin sons intresse för att läsa och bläddra tidningar:
image463

Evelina (maskrosfjun) gjorde en layout om sin pojkvän som lämpligt nog är en Totte, precis som i Totteböckerna:
image464

Marie (Smarre) pasade på att scrappa sin första canvas och själva designen är en lift av en av Elsie Flannigans layouter. Canvasen blir en present och den fick handla om ett av mottagarens intressen - böcker:
image465

Hoppas att ni fick lite inspiration och sätter igång med ert bokskapande nu!

Kommentarer
Postat av: Fnyz/Hanna

nu har jag försökt kolla på era alster hela förmiddagen men sidan hänger sig när den ska ladda upp maskrosfjuns LO. å sen måste jag stänga hela webbläsaren för att man ska kunna se några bidler ÖHT. :-D men dem andra två var superfina!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback