Glad påsk!

Då var det sista "riktiga" vardagen innan påskhelgen börjar. Många är lediga imorgon och passar på att resa bort. Vi på Scraputmaningen finns här hela påsken precis som vanligt för er scrapsugna människor!  Vi vill passa på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK och hoppas att ni får lite scrapsaker i era påskägg. 

Har ni påskpysslat och förberett än då? Barnen kommer hem från dagis, fritids och skola varje dag med än det ena än det andra påskpysslet.

Här kommer några fina påsksaker från teamet:

Evelina (maskrosfjun) har gjort en vacker krans att hänga på dörr eller vägg. Björkris och fjädrar ihopbundet med snöre och sidenband. Snabbt, enkelt och mycket dekorativt! Du hinner fortfarande göra en!
image348

Johanna (silwerstar) har gjort söta små hönor av sin sons hand- och fotavtryck. Också det snabbt och enkelt och skriver man dessutom ner årtal på dem så är det kul sedan att se hur små händerna och fötterna var. Ett kul minne att bevara!
image349

Kicki (pickos) som är teamets egna kortdrottning har självklart gjort ett gäng påskkort:
image350

image351

image352

image353

Kommentarer
Postat av: Katja

Vilka fantastiska kort ni har gjort. Blir så himla imponerad av alla er som kan göra egna kort så otroligt mycket roligare och finare än köpta.
Önskar jag kunde oxå.

Glad påsk på er allesammans på Scraputmaningen!!!

Postat av: Kicki

Tusen tack Katja! Det värmde rejält! :-)
Glad påsk på dig med!
Kram Kicki

2007-04-04 @ 13:40:23
URL: http://kickis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback