Elsie-veckan inleds!

Idag inleder vi en alldeles speciell vecka. Det är nämligen Elsie-vecka här hos Scraputmaningen med början idag. Elsie Flannigan är en av scrapvärldens allra starkast lysnade stjärnor just nu. De flesta fascineras av hennes lekfulla och färgglada layouter men även av hennes speciella fotografier och varför inte hennes sydda alster. Allt har en alldeles egen charm med den stil som är så typisk för Elsie. Därför har vi tänkt att varje dag denna vecka hedra Elsie på olika sätt med en rejäl avslutning på lördag. Missa det inte!!

Är du inte bekant med Elsies layouter? Ta då en titt i hennes
galleri på 2Peas. Där finns hur många layouter som helst som får smilbanden att dras uppåt.

För att berätta lite mer om Elsie så är hon gift med T.J och de bor tillsammans med deras hund Cocoa i Springfield, Missouri i USA förstås.
Elsie är även personen bakom de så populära 52 scrabooking challenges som hon gav ut i en egen bok. Hon syns även i diverse tidningar och böcker. Hon har även designat egna stämplar och fonter och tillsammans med KI Memories har hon tagit fram en egen designlinje - LOVE Elsie. Denna serie har Camilla (floweret) gjort en kort recension av:
image375
På CHA-mässan i USA släppte Elsie sin produktlinje som görs av KI memories och heter ?Love, Elsie?. Alla produkter finns i fyra kollektioner: Toby, Roxie och Betty.
Dessa bilder har Elsie själv tagit och de har hon publicerat på sin blogg http://elsieflannigan.blogspot.com/ 


image376
Mina favoriter är albumen i olika former som verkligen gör min inspirerad att skapa. Det verkar finnas tex hjärt- och blomformade album också. 

image377
En intressant produkt är tygpappret som är självhäftande och enligt Elsie själv går att stansa figurer ur. Det ger ju onekligen nya möjligheter att klä burkar, askar osv. 

image378
En av mina favorittekniker är att doodla och ifall man inte vill göra sånt själv har denna produktlinje en enorm skatt att ösa ur. Här är det gnuggisar. Kollektionen Roxie. 

image379
Skojiga lekfulla former på klistermärkena har hon också skapat, tredimensionella i nån sorts hobbygummi tycker jag det ser ut att vara. Kollektionen Toby.

Bedrövligt läckra band och papper har hon också gjort... Här band från kollektionen Betty. 
image380
I Sverige dyker väl detta upp i butikerna i vår tillsammans med alla andra nyheter från CHA-mässan. Nu får vi bara hoppas att några har vågat ta in Elsies coola grejer!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Självklart har vi en egen liten utmaning till er helt och hållet i Elsie-andan. När Heléne såg Elsies nya grejer "Love Elsie" från CHA, fastnade hon för ett doodlat bakgrundspapper som fanns på en LO (av Candice Stingham). Fick idén att prova att göra ett själv och det var superkul! Pennor och papper är det enda som behövs. Hennes bakgrund består mest av en massa ord; en skriven doodlad journaling typ! Nu efteråt har hon insett att det kan vara smart att tänka efter före var man ska placera fotot så att man kan lämna lite spejs för det eller göra en doodlad ram...
image381

Och här är ett papper som Heléne gjort till sin scrapvän Jenn:
image383

Så nu utmanar vi er att i bästa Elsie-stil doodla ert eget bakgrundspapper! Skicka in och visa oss det ni gör på [email protected]

Och du - du har väl inte missat att vår Camilla (floweret) ska ha en onlinekurs på nätet 20-22 april?
Du hittar mer info här: www.freewebs.com/camillasalbum


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Oooh. och jag som är totalt Elsie frälst!! Kan ju inet bli bättre! :-D

Postat av: Yvonne

Oooh. och jag som är totalt Elsie frälst!! Kan ju inet bli bättre! :-D

2007-04-10 @ 20:02:27
URL: http://yvonnescrappar.blogspot.com/
Postat av: Marcusrebekka

I like your website alot...its lots of fun...

2010-01-13 @ 14:16:14
URL: http://marcusrebekka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback