Utmaningsresan: Femte utmaningen

image1327

Idag presenterar vi den femte utmaningen i utmaningsresan och den hittar ni längre ner i detta inlägg. Idag är det även dags att börja rösta på de fantastiska och kreativa bidragen i den fjärde utmaningen!

Röstningsregler:

Som en extra bonus kommer vi att lotta ut ett pris bland alla som röstar! Det är Miimo som sponsrar med två ark gnuggisar på svenska (ett alfabetsark samt ett ark med ord/meningar).


Det är även dags att presentera vår femte utmaning idag!

Vi börjar med en påminnelse av reglerna:

  • Utmaningsresan håller på i tio veckor och varje måndag presenteras en ny utmaning. Du har veckan på dig att göra klart utmaningen, närmare bestämt till söndag klockan 23.59. Bidragen skickas till oss på adressen utmaningsresan@milly.se och får vara max 500 pixlar breda och max 500 pixlar höga. Du kan hoppa på utmaningsresan när du vill och du gör så många utmaningar som du vill.
  • Till varje utmaning kan du välja om du vill göra en layout, kort eller altered. Du får bara skicka in ett alster till varje utmaning.
  • Bidragen läggs sedan ut anonymt av oss och röstning sker via mail där man röstar på sina tre favoriter med 3, 2 och 1 poäng. Du får inte visa ditt bidrag på nätet innan omröstningen är avgjord och vinnarna är presenterade.
  • I varje utmaning delas det ut 1:a, 2:a och 3:e pris från våra sponsorer. Efter tio veckor koras de tre slutliga vinnarna som har fått mest poäng sammanlagt och de får finfina priser från Metalimo, se nedan.

Vår huvudsponsor är
image1194 som sponsrar med dessa fantastiska priser:

1:a pris - CriCut
2:a pris - Cuttlebug
3:e pris - Rosa Crop-a-dile i väska

Våra övriga sponsorer är
image1195image1196image1197
image1198image1199image1200
image1201image1202image1203
image1204image1205image1206
image1207image1272image1362

Ett stort tack till våra sponsorer som gör utmaningsresan möjlig!

Nu är det dags för femte anhalten i utmaningsresan och temat är scraplift. En scraplift innebär att du inspireras av ett alster som någon annan gjort. Du kan inspireras av färgerna, upplägget eller något helt annat. Även om det är en layout vi valt så går det utmärkt att inspireras av denna till att skapa kort och altered.

Layouten ni ska scraplifta som vår femte utmaning:
image1363
Den är gjord av Adrienne.

Deadline är på söndag 21 oktober 23.59 och ditt bidrag skickar du till utmaningsresan@milly.se, bilden får vara max 500 pixlar bred/hög.


Våra vinster den här veckan sponsras av image1362

1:a pris Hemligt paket från Scrappakalja
2:a pris Hemligt paket från Scrappakalja
3:e pris Hemligt paket från Scrappakalja
Klart är dock att vi kommer lotta ut ett pris bland alla deltagare. Det är image1272som sponsrar med två ark gnuggisar på svenska (ett alfabetsark samt ett ark med ord/men
ingar).

I teamet så har Meritxell har gjort en fantastisk scraplift av ovanstående layout.image1364

Även Heléne har gjort en underbar tolkning.

image1365

Vi ser fram emot att få se era alster och hoppas att många hänger på även den här veckan!


Kommentarer
Postat av: MissMian

Hej igen...

Vill absolut inte vara en gnällspik för jag är verkligen sååå glad över det ni gör här men jag vill gärna komma med ett tips. När ni lägger ut alla LO's på samma sida (alla utmaningarna) så tar det evigheter (i alla fall för min slöa dator) att ladda in bilderna. Kan ni inte lägga varje deltävling för sig?? Snälla!!

Postat av: Åsa (asali)

Åhh vilken härligt inspirerande LO att lifta!!!

2007-10-15 @ 22:30:45
URL: http://www.asali.blogg.se
Postat av: MammaMalin

Jag håller med MissMian om att det vore bättre att dela upp varje deltävling på en egen sida, annars blir laddningsproblemet bara värre varje vecka.

Men det jag EGENTLIGEN ville säga var, att det är en fullständigt FANTASTISK layout vi har fått att inspireras av den här veckan! Något av det snyggaste jag har sett, faktiskt! Jag är säker på att det är ett hundratal tjejer (och kanske en och annan kille...?!) som sitter och hoppar av förtjusning och skaparglädje just nu!

Det gör jag!

2007-10-15 @ 22:38:34
Postat av: MissMian

Ja!! En helt otrolig LO!!! Blir inte lätt att göra den i samma kvalitetoch ändå till något egen...hmmm...får klura lite...

2007-10-15 @ 22:50:23
URL: http://missmians.blogg.se
Postat av: Smarre

Vi är medvetna om att det blir tungladdat med så många bidrag, men eftersom det är en blogg så går det inte att göra på så många andra sätt. MEN, ett litet tips är att man för att enbart få med den aktuella omgångens bidrag är att klicka på menylisten till höger under Senaste inlägg. Där kan man välja just det inlägg man vill se och bara få med dem. Det underlättar nog lite i alla fall. Alternativet är att vi deletar de tidigare omgångarna men det känns inte lika kul för det finns sååå mycket inspiration att hämta här. Vilket tycker ni är bäst? Vill ni att vi deletar en eller två omgångar så gör vi självklart det.

2007-10-16 @ 06:22:38
URL: http://mariekarlsson.blogg.se
Postat av: MissMian

Det är svårt och jag förstår dilemmat och visst vill man ha de gamla inläggen för inspiration men i längden kommer det bli ännu mer tungrott så man kanske ska ta bort en omgång för varje omgång man lägger dit nu. Bara ha de två senaste ute? Vinnarna ligger ju kvar på bloggen..men det skulle vara kul att höra vad andra säger.

Och återigen...TACK för en underbar LO att lifta!!! Satt uppe till halv två i natt!! :)

2007-10-16 @ 09:53:42
URL: http://missmians.blogg.se
Postat av: K8an

Trist om ni skulle deleta de gamla bidragen, som sagt där är mycket inspiration.
Men ni kan kanske göra så att ni länkar till nyaste inlägget direkt istället?

Ps. JÄTTE LÄCKER LO vi får lifta!!

2007-10-16 @ 11:59:03
URL: http://imingarderob.blogg.se
Postat av: Skrapmia

MMM härlig LO - tack för den !:)

2007-10-16 @ 17:52:39
URL: http://skrapmia.blogspot.com
Postat av: Ananas

Så! Mitt bidrag är inskickat!
Tack för en toppen-LO som inspiration! :D

2007-10-21 @ 16:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback