Nostalgitripp - rutornas återkomst!

Ni som har scrappat ett antal år, kommer ni ihåg de där förbenade rutorna med så konstigt namn att vi nästan fick gå en kurs för att lära oss uttala det - serendipity rutor? Små rutor som gjordes genom att man dekorerade ett större ark hej vilt och sedan skar rutor av arket och limmade upp på en enfärgad lite större ruta som ram. Det var i den vevan fyrkantsstansen fick sitt genombrott. Var man lite extra vågad så gjorde man samma fast i cirkelform. Det var jättetufft då!  :-)

Sedan gissar jag att ni även känner till ATC's många av er. Små kort som dekoreras vackert, ibland efter ett speciellt tema och så byter man med andra som håller på.

Vart vill jag nu komma med serendipity och ATC's? Jo de har gått och parat sig och resultatet har blivit ART SQUARES! Rutor 1x1" stora. De är kanske inte dagsfärska i nyhet men väl värda att kolla in och kanske inspireras av för det finns massor av läckra! Precis som de gamla serendipityrutorna skulle även dessa rutor göra sig väldigt bra på scrapsidor.  :-)
image225
Kolla in
Lia's galleri för fler härliga rutor!

image224


Kommentarer
Postat av: Bragerachel

Interesting site. Worth the visit!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback